Facebook

Volg ons

blog

Arretjescake:

Benodigdheden:                                                     

240 gram roomboter

180 gram bruine basterdsuiker

5 eetlepels cacao

185 gram Mariabiscuit

Een deegroller, een kom, een steelpan, een cakeblik, een theedoek, een houten snijplank, bakpapier of plastic folie.

Bereidingswijze:

  • Doe de Mariabiscuit in een schone theedoek. Maak er kleine kruimels van door er met de deegroller overheen te rollen. De kruimels moeten niet te klein worden, ongeveer 1,5 tot 2 centimeter. Er mogen ook wel wat kleinere kruimels tussen zitten.
  • Laat de boter smelten in een steelpan op een laag pitje.
  • Zet het pannetje daarna op een houten plank. Dan koelt de boter niet zo snel af
  • Meng de cacao en de suiker erdoor
  • Spatel daarna de koekkruimels door het mengsel en stort de massa in een cakeblik, waar je van tevoren plastic folie of bakpapier ingelegd hebt. Druk de cake goed aan!!
  • Zet de cake in de koelkast. Na minstens 3 uur is hij mooi stijf.
  • Snij de arretjescake in mooie plakjes

Geniet ervan!!!

 

© 2019 MelkNatuurlijk